Tim u fantastičnoj borbi savladao Nadala
Dominik Tim

Tim u fantastičnoj borbi savladao Nadala

Austrijanac Dominik Tim zabilježio je drugu pobjedu u grupi 'London 2020' pošto je u drugom kolu, u fantastičnom meču, savladao Rafaela Nadala.

Tim je do trijumfa došao za dva sata i 27 minuta i to pošto je spasao dvije set lopte u prvom setu i nadoknadio brejk zaostatka u drugom. Koliko je meč bio kvalitetan govori podatak da je Austrijanac na kraju imao 37 vinera i 22 neiznuđene greške, dok je Španac zabilježio 25 direktnih poena i 16 promašaja.

Tim je ostvario drugu uzastopnu pobjedu nad Nadalom, pošto je ove godine slavio i na Australijan Openu.

Treći teniser svijeta jednim je korakom u polufinalu, pošto je u prethodnom kolu pobijedio Stefanosa Cicipasa. Mjesto među četvoricom najboljih biće mu osigurano ako Grk savlada Andreja Rubljova u utorak uveče.

Nadal sada ima pobjedu i poraz. Da li će se naći u polufinalu zavisiće od rezultata poslednjeg kola.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.