Džejms Harden

Kraj šampionskih ambicija Hjustona?

"Brada" zatražio trejd: Harden želi u Bruklin ili Filadelfiju

Džejms Harden zatražio je od Hjuston Roketsa da bude trejdovan.

Sada više nema dileme, NBA insajder Šems Čaranija potvrdio je navode da Džejms Harden želi da napusti Hjuston Roketse.

Prema njegovom pisanju, Harden ima određene želje za narednu destinaciju i volio bi da bude trejdovan u ekipu koja će se boriti za šampionsku titulu.

Kako se piše, Džejms Harden želi da pređe ili u Bruklin Netse ili u Filadelfija Seventisikserse, a za sada nije poznato koga bi Hjuston mogao da dobije u zamjenu za najkorisnijeg igrača 2018. godine.

Hjuston Roketsi su zainteresovani da pregovaraju za trejd Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka i djeluje da su šampionski snovi teksaškog tima zaista gotovi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.