Radović uhapšen zbog organizovanja protesta u Budvi, prekršio mjere
Radović, Foto: Screenshot

Radović uhapšen zbog organizovanja protesta u Budvi, prekršio mjere

Službenici Centra bezbjednosti Budva su sinoć lišili slobode Boža Radovića Spartanca (50) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Radović je juče u Budvi organizovao protestnu šetnju zbog spomen ploče “oslobodocima iz 1918” na ulazu u Stari grad u tom gradu.

"Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

B.R. je, kako se sumnja, putem društvenih mreža pozvao i organizovao okupljanje oko 80 građana kod stadiona „Mogren“ suprotno mjeri koja je donijeta od strane Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.