Mihajlović o leukemiji: Ne gubim, uvijek igram na pobjedu
Siniša Mihajlović

Mihajlović o leukemiji: Ne gubim, uvijek igram na pobjedu

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, poručio je da nikada nije razmišljao da se neće izboriti s opakom bolešću - leukemijom,prenosi Nova.rs.

Rođenom borcu iz Borovog sela Siniši Mihajloviću je u julu 2019. godine dijagnostikovana leukemija. Strašne vijesti.

Ipak, lijevonogi bombarder i trener Bolonje nije klonuo, uhvatio se u koštac s opakom bolešću. Počele su brojne hemioterapije, a bila je neophodna i transpantacija koštane srži.

“Nisam od onih koji kažu da je važno učestvovati. Ja uvijek igram na pobjedu”, poručio je u svom stilu Mihajlović.

Nekadašnji selektor Srbije i as Crvene zvezde, Lacija, Intera, od početka je imao pozitivan stvar i to se ispostavilo kao ključna stvar.

“Tako sam pristupio i ovoj borbi sa bolešću. Nikada nisam razmišljao o opciji da neću pobijediti. Na početku sam sebi rekao da ne smijem i da ne mogu da izgubim. U oktobru sam bio na kontroli, sada je sve kako treba”, izjavio je Siniša,prenosi nova.rs.

Mihajlović je označio podršku porodice kao još jedan presudan faktor na putu ka izliječenju.

“To mi je dalo veliku snagu. To je bilo ono što me je nosilo. Poručio sam sebi da ne smijem da iznevjerim najbliže ljude”, završio je trener Bolonje, koji je pobijedio i koronavirus.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.