Tramp prvi put priznao pobjedu Bajdena
Donald Tramp

Tramp prvi put priznao pobjedu Bajdena

Američki predsjednik Donald Tramp izgleda da je danas, prvi put, javno priznao da je njegov demokratski protivkandidat Džo Bajden pobijedio na predsjedničkim izborima 3. novembra, ali je ponovio svoje tvrdnje da su izbori namješteni.

"Pobijedio je jer su izbori bili namješteni", naveo je Tramp na Twitteru.

On je, u odvojenom tvitu, naveo da su svi mehanički "zastoji" koji su se dogodili tokom izborne noći nastali zbog toga što su "oni uhvaćeni kako kradu glasove", ne preciziravši na koga misli.

Tramp je ponovo iznio tvrdnje da posmatračima nije dozvoljeno da prisustvuju prebrojavanju glasova, kao i da je glasove u vidu tabele prikazala "radikalno ljevičarska privatna kompanija" Dominion.

Prema njegovim riječima, ta kompanija ima lošu reputaciju i lošu opremu, koja, kako je naveo, nije kvalifikovana ni za Teksas, gdje tvrdi da je ubjedljivo pobedio.

Tramp je za svoj neuspjeh optužio "lažne i tihe medije" i druge.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.