Rumunija: Najmanje 10 osoba poginulo je u požaru u kovid bolnici
Foto: EPA/EFE

Rumunija: Najmanje 10 osoba poginulo je u požaru u kovid bolnici

Najmanje 10 osoba poginulo je u požaru koji je na sjeveru Rumunije zahvatio bolnicu u kojoj se liječe i pacijenti oboljeli od koronavirusa.

Iz službe za vanredne situacije sjeverne rumunske regije Neamt saopšteno je da je požar izbio u odeljenju intenzivne njege, preneio je Rojters.

Asošijejted pres ranije je javio da je vatra zahvatila dvije sobe bolnice u kojoj se liječi 19 pacijenata oboljelih od kovida 19.

Iz rumunske službe dodaju da se vjeruje da među poginulima ima pacijenata oboljelih od kovida 19.

Rojters navodi da je požar ugašen i da za sada nije poznato čime je bio izazvan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.