U BiH preminulo 49 osoba, 1.275 zaraženih
Ilustracija

U BiH preminulo 49 osoba, 1.275 zaraženih

U Bosni i Hercegovini u protekla 24 sata prijavljena su 1.275 nova slučaja zaraze i 49 smrtnih slučajeva.

Obrađeno je 3.859 testiranih uzoraka, prenosi portal Avaz.

Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 2.536 uzoraka, od kojih je 836 pozitivno na koronavirus. Novi slučajevi registrovani su u svim kantonima u Federaciji BiH. Preminulo je 22 ljudi.

Оd pоsljеdnjеg izvjеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnjа 24 sata tеstirаno je 1.177 lаbоrаtоriјskih uzоrakа, а virus je pоtvrđеn kоd 387 оsоba. Umrlo je 26 osoba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.