BS Bijelo Polje pozvala nadležne da reaguju: Da zna bula kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina
Foto: Facebook

BS Bijelo Polje pozvala nadležne da reaguju: Da zna bula kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina

Opštinski odbor Bošnjačke stranke Bijelo Polje oštro je osudio govor mržnje dvije osobe na društvenoj mreži Facebook.

Iz ove partije su naveli da su dva momka iz Plava objavila fotografiju uz poruku uvredljive sadržine koja glasi: "Da zna bula kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina".

12511369115152970786711662340293702367564677o533x5551

"Oštro osuđujemo ovakav primitivni govor mrznje i pozivamo nadležne da pod hitno reaguju. Ovdje osim govora mržnje ima elemenata vrijeđanja ali i prijetnji", kazali su iz BS Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.