Još 58 preminulih kovid pacijenata u Bosni, potvrđeno novih 1.332 slučajeva zaraze
Ilustracija

Još 58 preminulih kovid pacijenata u Bosni, potvrđeno novih 1.332 slučajeva zaraze

U protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini prijavljeno je 1.332 novozaraženih od koronavirusa i 58 smrtnih slučajeva.

Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljen je 2.451 uzorak, od kojih je 770 pozitivno na virus, prenosi portal Avaz.

U protekla 24 sata, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljen je 31 novi smrtni ishod. S današnjim danom, ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 1.096.

U Republici Srpskoj u posljednja 24 sata potvrđeno je novih 511 slučajeva virusa korona od 1.286 testiranih uzoraka.

U RS je posljednja 24 sata preminulo 26 osoba kod kojih je potrđeno prisustvo virusa, rečeno je na pres-konferenciji Instituta za javno zdravstvo RS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.