SNP sa Krivokapićem u ponedeljak na sastanku: Detalji oko formiranja Vlade i kako će izgledati po dubini tema razgovora
Vladimir Joković

SNP sa Krivokapićem u ponedeljak na sastanku: Detalji oko formiranja Vlade i kako će izgledati po dubini tema razgovora

Predstavnici SNP-a razgovaraće u ponedjeljak sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, kako bi se pojasnili određeni detalji o formiranju Vlade, ali i pojedinosti kako će ona izgledati po dubini, kazao je TVCG lider te partije Vladimir Joković. Očekuje da mandatar održi sastanke i sa ostalim partijama nove većine, kako bi, sve bilo precizirano i spremno za sjednicu 2. decembra.

Mandatar za sastav nove Vlade odgovorio je na zahtjev SNP-a, pa će predstavnici te partije u ponedjeljak razgovarati sa njim.

 

"Pošto je do sada u određenim razgovorima bilo mijenjanja, da li će biti ekspertska Vlada, politička, političko-ekspertska, ekspertsko politička itd., mi želimo da se na tom sastanku najdetaljnije upoznamo zašto je došlo u posljednjem trenutku do stava da je predložena apsolutno ekspertska Vlada i naravno, po dogovoru sa pretposljednjeg našeg sastanka želimo da još jednom potvrdimo ono što je dogovoreno, a to je da će raspodjela po dubini biti podijeljene na partije pobjednice na izborima i naravno da vidimo na koji će se način to učiniti", navodi Joković.

Sve to, kaže Joković, kako bi i SNP ali i ostale partije što prije kandidovale svoje kadrove i kako bi što prije došlo do potpunog razvlašćivanja DPS-a.

"Vjerujem u dobru volju i mandatara i SNP-a da se dođe do tih pojašnjenja i naravno da se na sjednici Skupštine 2. decembra izglasa Vlada i da se konačno krenemo sa reformama u CG, a očekuju nas ozbiljni problemi, prvo povodom pandemije korona virusa i teška ekonomska situacija", kaže Joković za TVCG.

Predsjednik SNP-a vjeruje da će mandatar organizovati sastanke i sa ostalim partijama nove većine, kako bi 2. decembra sve bilo spremno i precizirano.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.