Božo Bulatović objavio novu pjesmu

Božo Bulatović objavio novu pjesmu "Čupka", spot sniman u selu Vinke Pivljanke (Video)

Kao što je najavio prilikom objavljivanja singlova “Istina o Mare” i “Tebi dužan “ da će nastaviti sa radom I da će nas brzo obradovati novom pjesmom ovog puta iz opravdanih razloga opet nakon godinu dana novi spot i pjesma Boža Bulatovića “Čupka” dostupan je na youtube, radio tv stanicama u regionu.

Božo objašnjava zašto i pored “vanredne planetarne situacije “ odlučio  da objavi novi singl.

"Nekako nijesam imao utisak  da je prošlo  godinu dana od objavljivanja “Tebi dužan” koja je jako lijepo prihvaćena i još prisutna na tv i radio stanicama. Čekajući da prođe ovo planetarno ludilo od korone , sve se nekako i u mojim planovima pomjerilo i pretumbalo" . Pjesmu iz  filma “Ambasador” koju sam snimio i planirao da objavim ipak ostavljam za proljeće  a Čupka  je nekako  spontano došla  i  nametnula kao stilski bliska prethodnim singlovima . Mnogo puta sam rekao da ovo i nije neko vrijeme za objavljivanje pjesama i spotova jer opšta situacija nekako remeti koncetraciju  onih koji vole da slušaju muziku. Ali  eto,  recimo nek povod za objavljivanje ove pjesme bude  želja da  ispričam još  jednu svoju  priču u  ambijentu  Pivskog sela Nedajno koje sam zavolio i odabrao  da bude moj  kutak za povremeni odmor a  pretpostavljam da je mnogo onih  koji će nakon odgledanog spota poželjeti da prošetaju i vide ljepotu kojoj  se  dive iz svih krajeva svijeta. To selo ima svoju   posebnu energiju ali  i priču koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, tu je živjela Vinka Pivljanka".

O ekipi koja je radila  pjesmu  Božo kaže da je provjerena i uglavnom stalno prisutna u njegovim snimcima ….

“Kao u 90 posto pjesama koje sam snimio aranžman je radio moj najbliži saradnik Igor Perović, bas gitaru je odsvirao Duško Mandić, gitare Miha Radonjić, prateće vokale Vjera Nikolić, snimano je studiju “M “ kod Mihe u Podgorici a mastering pjesme radio je Oliver Jovanović u studiju “O” u Beogradu. To je ekipa koja uvijek  daje emociju više mojim pjesmama , dragi prijatelji čiji su tonovi i vokali najljepši nakit za moje pjesme".

Spot je sniman u selu Nedajno, kanjonu  Sušice, i pored Sušičkog jezera,  novi član ekipe je Rade Koprivica koji je snimao, montirao i režirao spot .

"Do saradnje je  došlo jer sam se oduševio snimcima sela Nedajno  koje je radio jer njegovo porijeklo je iz tog sela i možemo reći da je kompletan spot Nedajski i Pivski proizvod. Stupili smo u kontakt , mogu reći  da je odmah shvatio šta želim i maestralno odradio,  na čemu sam mu jako zahvalan i nadam se da ćemo imati još prilike za saradnju . Zapravo moja zamisao je bila da spot izbjegne pratnju  radnje pjesme i da pruži nešto drugo a to “nešto” je razglednica jednog predivnog parčeta Crne Gore koje smatram nije dovoljno pokazano i posjećeno od strane nas koji smo  mu najbliži na sat ili sat ipo  lagane vožnje. Vidjećemo da li će posjeta ovom selu porasti nakon objavljivanja “Čupke” :=)".

Ko je Čupka? Neobično ime za pjesmu

“Možda jeste neobično… ali sigurno da svako od nas je nekad imao neku čupavu  glavu koju je volio baš zbog toga što je tako neobična i posebna , pjesma zapravo želi da kaže da je Čupka radost, vedrina , ljubav i sve što dan I život čini lijepim .

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.