Zbog incidenata tokom utakmice u Beranama prijava protiv četiri lica
Oštećeni automobil u Beranama

Zbog incidenata tokom utakmice u Beranama prijava protiv četiri lica

Beranska policija je podnijela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama protiv četiri lica zbog sumnje da su 4. oktobra izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Sumnja se da su V.J. (21), S.J. (21), A.T. (17) i M.C. (17)  na fudbalskom stadionu u Beranama prilikom odigravanja utakmice između FK Budućnost i FK Jezero, pokušavali ući na stadion, u čemu su spriječeni od strane obezbjeđenja, te su nakon toga oštetili jedno vozilo koje je bilo parkirano ispred stadiona.", saopštila je Uprava policije.

Osim toga, kako se dodaje, protiv ovih lica je prethodno podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da su istom prilikom izvršili krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje prilikom odigravanja utakmice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.