Sudar tri automobila u Baru, mladić prebačen za KCCG, lakše povrijeđeni majka i dijete
Foto: Portal Bar

Sudar tri automobila u Baru, mladić prebačen za KCCG, lakše povrijeđeni majka i dijete

Tri osobe, dvoje odraslih i maloljetno dijete, povrijeđeni su u sudaru tri automobila koji se dogodio jutros oko 10 sati u Makedonskom naselju. Majka i dijete imaju lakše povrede, a mladić je zbog povrede oka upućen u Klinički cenatr Crne Gore, javlja portal Bar.

„Povrede su zadobili majka i kćerka, kao i S.P. (vozač škode). Zbog povrede oka mladić je upućen na očnu kliniku u Podgoricu. Majka i dijete nisu zadržani u bolnici nakon što ih je pregledao ortoped i neurolog“, kazao je za Portal Bar direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Portal Bar u policiji saznaje da su se „na raskrsnici ulica Borska i Resta Lekića sudarila vozila “Škoda Fabia” (BR-AJ969) kojim je upravljao S.P. (28) , VW Golf V ( BR-CK732) za volanom je bila S.P. (26) – sa njom u autu dvoje maljoljetne djece, i audi A6 ( NK BV370), a za volanom trećeg vozila Audi A6( NK BV370) bio je Č.Č. (58)“.

 Policija radi uviđaj po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva Bar. Kako je došlo do sudara tri automobila utvrdiće istraga. Nakon sudara urađeno je alkotestiranje. Vozač Č.Č. koji je upravljao vozilom Audi A6 imao je preko 1,5 g/kg alkohola u organizmu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.