Podgorica: Saslušani mladići zbog razvijanja trobojke ispred ambasade Hrvatske
Foto: Portal Analitika

Podgorica: Saslušani mladići zbog razvijanja trobojke ispred ambasade Hrvatske

Podgorička policija privela je dvije osobe koje su pokušale da okače zastavu – trobojku na ogradu Ambasade Republike Hrvatske u Podgorici.

"Sinoć oko 22,00 časa tri lica su primjećena kako pokušavau da na navedenu ogradu okače zastavu a koja su se nakon dolaska policije dala u bjekstvo", saopšteno je iz policije.

U Centar bezbjednosti Podgorice privedeni su Slavko Konatar (26) i Mitar Raičević (24) od kojih su prikupljena obaveštenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se lica saslušaju. Nakon  prikupljenih obavještenja državni tužilac je obavješten o sadžini i naložio da se privedena lica puste te da se preduzmu aktivnosti na identifikaciji i pronalasku trećeg lica i naložio preduzimanje drugih aktivnosti na potpunom rasvjetljavanju ovog događaja", saopšteno je iz policije.

U toku su dalje policijsko – tužilačke aktivnosti u izviđajnom postupku.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.