Fatić: Isusa nije izdao nijedan od 12 apostola, patern
Bogdan Fatić, Foto: DPS

"Haos u redovima parlamentarne većine"

Fatić: Isusa nije izdao nijedan od 12 apostola, patern "apostolske vlade" već propada

Dezorjentisanost i beznađe nove parlamentarne većine, polako ulazi u fazu kulminacije, saopštio je Bogdan Fatić poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore .

"Svakodnevni javni istupi raznih - biznismena, popova, političara -  koji su formalno ili neformalno učestvovali u izbornom inženjeringu naše političke konkurencije, dodatno pokazuju kako neprincipijelni savezi samo puke vlasti radi, na kraju dovedu do haosa i javne bruke", saopštio je Fatić i dodao da se podrazumijeva da sve to predstavlja i dodatno kaljanje ugleda aktuelnog mandatara, koji nepoštovanje od strane koalicionih partnera i manjak autoriteta, pokušava da kompenzuje, kako je pojasnio susretima sa opskurnim likovima iz Srbije poput Mlađena Đorđevića, poznatog uglavnom po dugom stažu neuspiješnog mešetarenja i rovarenja po Crnoj Gori.

"Mandataru  manjak uvažavanja pokazuju i njegovi “apostoli”, koji su djetinjasto najprije prihvatili, a zatim vratili poklon u vidu namijenjenih resora. Znajući da Isusa nije izdao nijedan od njegovih 12 apostola, vidimo da i taj patern “apostolske Vlada“ već polako propada", poručio je Fatić.

Naglašava da su iz DPS-a upozoravali da je upravljanje Crnom Gorom najviši stepen državničke i društvene odgovornosti.

"Danas smo u prilici da vidimo kako to izgleda kada se ozbiljnog posla dohvati neozbiljna družina koja niti ima dovoljno znanja, niti kapaciteta da odgovori zadatku. Jedino nas raduje, da će i ovaj eksperiment trajati taman onoliko koliko i lažna sloga onih koji sada pred cijelom javnošću najbolje potvrđuju sve ono što o njima tvrdimo decenijama", zaključio je Fatić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.