Micev: Narednih dana stabilno, od utorka pad temperature
ilustracija, foto: Kodex

Vremenska prognoza

Micev: Narednih dana stabilno, od utorka pad temperature

Narednih dana u Crnoj Gori zadržaće se stabilne vremenske prilike uz prolazno naoblačenje u noći između četvrtka i petka. Za vikend i u ponedjeljak uglavnom pretežno sunčano relativno toplo, a od utorka očekuje se pad temperature, osjetniji u sjevernim predjelima uz pojačan sjeverni vjetar u centralnim i južnim oblastima.

Meteorolog Branko Micev u Jutarnjem programu RTCG-a za naredne dane najavio je ugavnom stabilno vrijeme.

"Sa tim što se u četvrtak naveče i u petak naročito u jutarnjim satima očekuje prolazno naoblačenje koje će usloviti ponegdje vrlo slabu kratkotrajnu kišu u petak u centralnim i južnim oblastima razvedravanje na sjeveru će se zadržati nešto više oblačnosti uglavnom bez padavina. Znači stabilne vremenske prilike i narednih dana s tim što se prolazno naoblačenje očekuje u noći između četvrtka i petka", kazao je Micev.

Za vikend i u ponedjeljak, najavio je takođe, uglavnom pretežno sunčano i relativno toplo rijeme.

"S tim što se na sjeveru očekuje nešto više oblačnosti uglavnom bez padavina", dodao je Micev.

Od utorka, meteorolog Micev je najavio pad temperature.

"Od utorka, srijeda, četvrtak, očekuje se pad temperature vazduha, promenljivo oblačno. Na jugu će biti dužih perioda sunčanog vremena uglavnom suvo, na sjever pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom a u višim planinskim oblastima biće uslova za pojavu vrlo slabog snijega. Temperatura vazduga će imati tebdenciju osjetnijeg pada osjetniju u sjevernim oblastima", kazao je Micev.

Za utorak, srijedu i četvrtak najavio je i pojačan sjeverni vjetar u centralnim i južnim oblastima.

"Narednih dana stabilne vremenske prilike od utorka više oblačnosti slabe padavie. Nastaviće se i deficit padavina", zaključio je Micev.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.