Vlahović nije saslušana zbog sukoba sa Prelević, tužilac na seminaru
Prelević i Vlahović

Vlahović nije saslušana zbog sukoba sa Prelević, tužilac na seminaru

Osnovni tužilac u Podgorici Romina Vlahović još uvijek nije saslušana u cetinjskom tužilaštvu zbog incidenta nakon kojeg je prijavljena njena sugrađanka i komšinica Sara Prelević, potvrdio je za Dan rukovodilac i portparol tog tužilaštva Duško Milanović.

Milanović juče nije mogao da saopšti kada će Vlahović biti saslušana jer je postupajući tužilac koji je zadužio taj predmet, Sanja Radunović, na seminaru.

Povodom verbalnog i fizičkog sukoba koji se dogodio u petak veče, Prelević je zadržana u policiji punih petnaest sati, a nakon toga je saslušana u Osnovnom tužilaštvu na Cetinju.

Prelević, samohrana majka troje djece, od kojih dvoje imaju Daunov sindrom, potvrdila je ranije iskaz koji je dala pred osnovnim tužiocem u Cetinju, a u kojem je navela da je bez ikakvog razloga i povoda napadnuta od strane Romine Vlahović, za koju je naknadno saznala da radi kao osnovni tužilac u Podgorici.

Događaj zbog kojeg je Prelević saslušavana dogodio se naočigled njenih maloljetnih kćerki, koje je, kako je navela, veoma uznemirio ničim neizazvan napad na njihovu majku.

Ona se prethodno osvrnula na sva dešavanja koja su prethodila kritičnom događaju, u kojem je, kako tvrdi, bila žrtva obijesti Romine Vlahović, da bi njihov sukob eskalirao u petak veče, kada je došlo do „teških riječi“ i fizičkog kontakta.

“Ona je mene napala i vrijeđala i apsolutno nije istina da sam ja nju napadala. Njoj ne piše na čelu da je tužiteljka, a sve i da piše ne priliči joj da ikoga napada i vrijeđa, a naročito ne djecu koja imaju zdrastvenih problema i jednu samohranu majku”, rekla je Prelević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara_Bero (@sara_irma_ilda_ina) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.