Podgorica: Uhapšena četiri mladića koja su crtala kapelu na Lovćenu na zidu pored magistrale
Ilustracija

Podgorica: Uhapšena četiri mladića koja su crtala kapelu na Lovćenu na zidu pored magistrale

Luka Vojvodić (18), Vojin Dragaš (21), Luka Bulatović (22) i Luka Čavor (20) uhapšeni su večeras dok su na zidu ograde uz magistralu u podgoričkom naselju Donja Gorica crtali kapelu na Lovćenu, saopšteno je nezvanično Pobjedi iz policije.

Policijski službenici su reagovali po prijavi da su na ovom prostoru u prethodnom periodu crtani grafiti trobojke i na licu mjesta su zatekli četiri mladića kako crtaju kapelu.

Oni su privedeni u Centar bezbjednosti Podgorica.

"Podaci će biti ustupljeni Komunalnoj inspekciji za preduzimanje mjera iz njihove nadležnosti", saopšteno je nezvanično iz policije.

Podsjećamo, Luka Vojvodić je već hapšen u maju zbog skrnavljenja spomenika na Ravnom Lazu u Piperima posvećenog organizatorima Trinaestojulskog ustanka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.