Glavni grad oprijedilio 30.000 eura za razvoj malih i srednjih preduzeća
Foto: Glavni grad Podgorica

Glavni grad oprijedilio 30.000 eura za razvoj malih i srednjih preduzeća

Glavni grad Podgorica i ove godine je opredijelio sredstva u iznosu od 30.000 eura za razvoj malog i srednjeg preduzetništva u Podgorici. Tim povodom Gradski menadžer Marjan Junčaj i sekretar za preduzetništvo Kemal Grbović razgovarali su sa kandidatima koji su se prijavili na ovogodišnji konkurs i koji su stekli uslove za ostvarenje prava na kredit.

Sekretar Sekretarijata za preduzetništvo, Kemal Grbović izrazio je zadovoljstvo povodom nastavka dobre prakse podrške Glavnog grada preduzetnicima.

"Komisija za realizaciju Konkursa za dodjelu kredita za podsticanje preduzetništva, na čelu sa gradskim menadžerom Marjanom Junčajem, je na osnovu internog uputstva i utvrđenih kriterijuma za obrazovanje rang liste prijavljenih kandidata donijela odluku da svi prijavljeni kandidati ostvare ovo pravo", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Prijavljeni kandidati  su: ZU „DR SENAD“; „BVS CENTAR BOGOJEVIĆ“ DOO VINARIJA BOGOJEVIĆ; „RAIMONT INTERNATIONAL COMPANY“ DOO – TA Eastwest voyage; DOO „RONDO“; FRIZERSKI SALON „STARS“ DOO; SZR „ZIJO“; „LUNA LIFT DMS“ DOO; ZU „ME DENTAL“; DOO “TALJANOVIĆ“; „HANAA CO“ DOO; „SI-FINANS“ DOO.

Gradski menadžer je pozvao sve kandidate da iskoriste ove mogućnosti i da ukoliko naiđu na prepreku tokom realizacije kredita osjećaju slobodu da se obrate Glavnom gradu za pomoć, te poželio uspjeh preduzetnicima u daljem radu i razvijanju biznisa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.