Poslije tri decenije i 14 sinova dobili kćerku (FOTO)
Ilustracija

Poslije tri decenije i 14 sinova dobili kćerku (FOTO)

Kateri i Džej Švant, iz SAD, poslije tri decenije i 14 sinova dobili su kćerkicu.

Džej, ponosni tata, izjavio je za Sky News kako je "van sebe od sreće". Inače, ova velika porodica živi u Mičigenu, na imanju od oko 200 hektara. Kateri se porodila prije nekoliko dana, a ćerkica je dobila ime Meri Džejn.

"Toliko je razloga da ova godina bude nezaboravna. Ipak, Megi je najveći poklon koji smo mogli da zamislimo", izjavio je Džej za lokalne novine.

Porodica Švant se često pojavljivala u američkim medijima, a uglavnom su bili zanimljivi zbog toga što su non-stop brojčano rasli. Najstariji sin, Tajler, ima 28 godina i rekao je da su njegovi roditelji mislili kako nikada neće da dobiju ćerku, s obzirom na to da imaju 14 sinova.

Džej i Kateri imaju po 45 godina, a počeli su da se zabavljaju u srednjoj školi. Prije nego što su završili fakultet, već su imali tri sina, prenosi Super žena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.