Zverev eliminisao Nadala
Aleksandar Zverev

U finalu protiv Medvedeva

Zverev eliminisao Nadala

Njemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se večeras u finale mastersa u Parizu, pošto je pobijedio drugog igrača svijeta Španca Rafaela Nadala poslije dva seta.

On će u nedjelju igrati protiv ruskog tenisera Danila Medvedeva, koji je ranije danas savladao Kanađanina Miloša Raonića.

Sedmi teniser svijeta pobijedio je posle sat i 41 minut. On je u trećem gemu prvog seta oduzeo servis Nadalu, tu prednost je sačuvao do kraja i poveo u meču.

Zverev je na isti način počeo i drugi set, brejkom u trećem gemu, ali je Nadal u osmom uspio da vrati brejk i izjednači na 4:4. Obojica su poslije toga osvojili po gem na svoj servis, a Zverev je u 11. gemu ponovo napravio brejk i poveo sa 6:5.

Njemački teniser je u gemu na svoj servis iskoristio drugu meč loptu i plasirao se u finale.

On će u nedjelju u finalu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je ranije danas pobijedio Kanađanina Miloša Raonića sa 6:4, 7:6.

Medvedev se u svoje prvo finale u sezoni, odnosno prvo nakon 13 mjeseci plasirao poslije sat i 38 minuta igre.

Ruski teniser je spasio šest od sedam brejk lopti na putu ka svom četvrtom masters finalu.

Medvedev je do sada tri puta igrao protiv Nadala i sva tri puta je poražen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.