Težak potres mozga

Srpskog fudbalera oživljavali na terenu, zadobio udarac laktom u glavu(VIDEO)

Vezista Rubina Darko Jevtić, srpski fudbaler koji nastupa pod zastavom Švajcarske, završio je u srijedu u bolnici zbog potresa mozga i preloma nosa.

Jevtića je laktom u glavu udario defanzivac SKA Habarovska Vladislav Bragin, tokom meča ova dva kluba u okviru Kupa Rusije, a nesrećnom vezisti je automatski prsnula krv sa lica.

Igrao se 26. minut kada je Jevtić završio na zemlji, činilo se da će ljekarska ekipa uspjeti da sanira povredu koju je dobio, ali nedugo nakon što se pridigao morali su da ga oživljavaju s obzirom na to da je pao u nesvjest, prenosi "Telegraf.rs".

Rubin se u međuvremenu oglasio putem društvrenih mreža i potvrdio je da je Jevtić imaotežak potres mozga - ali da je sada dobo i da se već priključio timu koji je, na kraju, poražen rezultatom 1:0.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.