Filmska pljačka u Milanu: Naoružana banda ušla kroz kanalizaciju u banku i ukrala 20 sefova(VIDEO)

Naoružana banda provalila je jutros u jednu banku u Milanu kroz kanalizacionu mrežu i ukrala 20 ličnih sefova, a potom pobjegla istim putem.

Pažljivo planirana operacija počela je nešto prije 8.30 kada su dva pljačkaša ušetala na glavni ulaz filijale Kredi agrikol banke i uperila puške u osoblje, javili su italijanski mediji.

Kako se navodi, dva saučesnika zatim su izašla iz kanalizacionog otvora u banci koji je povezan sa podzemnim tunelom.

Nakon što je policija opkolila banku, banda je uzela menadžera i još jednog zaposlenog za taoce, dok je treći radnik banke uspio da pobjegne.

Policija je blokirala područje, potom ušla u banku, ali su pljačkaši aktivirali protivpožarni alarm, što je stvorilo konfuziju i dalo im vremena da pobjegnu kroz kanalizaciju, prenosi Garđan.

Mediji navode da ih je nekoliko policajaca pratilo kroz kanalizaciju, ali da su pljačkaši uspjeli da odmaknu.

Banda je odnijela 20 sefova, ali nije poznato šta se u njima nalazilo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.