Donacija NATO-a: U Crnu Goru dopremljeno 20 respiratora vrijednih 300.000 eura
Ilustracija

Donacija NATO-a: U Crnu Goru dopremljeno 20 respiratora vrijednih 300.000 eura

U Crnu Goru je dopremljeno 20 respiratora vrijednih 300.000 eura, koje je NATO donirao kroz Pandemijski povjerenički fond, saznaje TVCG u Briselu.

Vrijednu donaciju NATO-a sjutra će preuzeti načelnik Generalštaba Dragutin Dakić i direktor Urgentnog centra dr Nermin Abdić.
 
Resporatiori će biti dopremljeni u KCCG, a nakon toga raspoređeni ostalim COVID bolnicama po potrebi.  
 
Takođe, TVCG saznaje da je NATO donirao Crnoj Gori i dodatnu medicinsku opremu u vrijednosti od 500.000 eura, koja ce biti isporučena u narednom periodu. 
 
Generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg ranije je najavio donaciju Crnoj Gori i zemljama regiona, a pomoć u vidu respiratora već je dopremljena u Albaniju i Sjevernu Makedoniju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.