Podgoričanin uzgajao marihuanu na Kakarickoj gori, zapalio plantažu da bi sakrio dokaze
Ilustracija

Uhapšen 64-godišnjak

Podgoričanin uzgajao marihuanu na Kakarickoj gori, zapalio plantažu da bi sakrio dokaze

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode N.K. (64) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni N.K. je, kako se sumnja, izazvao požar na dijelu svoje parcele na Kakarickoj gori, u cilju uništenja materijalnih dokaza o izvršenju krivičnog djela. Naime, on je podmetnuo požar na imanju kako bi uništio veći broj stabljika marihuane.

"Dolaskom na lice mjesta, osim izgorelih stabljika, službenici kriminalističke policije pronašli su 226 neoštećenih stabljika marihuane, a u pomoćnom objektu u neposrednoj blizini pronađen je i veći broj saksija sa stabljikom marihuane, hemijska sredstva za zaštitu bilja, pumpe i crijeva za navodnjavanje, kao i alatke za obradu zemljišta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nakon kriminalističke istrage i dokumentovanja materijalnih dokaza službenici podgoričke policije su lišili slobode N.K. i uz krivičnu prijavu ga priveli višem državnom tužiocu u Podgorici

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.