Žurka bez prestanka u novembru: Puno isključivosti, posesivnosti, dramatičnosti...
Ilustracija

Horoskop donosi

Žurka bez prestanka u novembru: Puno isključivosti, posesivnosti, dramatičnosti...

Centralni jesenji mjesec započinje punim Mjesecom u znaku Bika, a završava se punim Mjesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca. Izgleda da planete ovog puta "obećavaju" žurku bez prestanka. Pred nama je period u znaku Škorpije pun isključivosti, posesivnosti, funkcionisanja iz krajnosti u krajnost i dramatičnih situacija.

Prvog dana novembra Sunce se nalazilo u znaku Škorpije, u znaku Jarca su Jupiter, Pluton i Saturn, u znaku Riba retrogradni Neptun. Mars je u svom retrogradnom hodu kroz znak Ovna, Uran je retrogradan u Biku, a tu se nalazi i još uvijek pun Mjesec. U znaku Vage je Venera i retrogradni Merkur.

Merkur kreće direktnim hodom 3. novembra i to iz kvadrata sa Saturnom, koji će potrajati još šest-sedam dana. Evidentno je da se stvari pomjeraju, ali to pomjeranje i razrješavanje idu izuzetno sporo i uz otežanja. Blokade i ograničenja caruju tokom prve dekade ovog mjeseca.

Desetog novembra Merkur prelazi u znak Škorpije. Opet slijedi period izlaženja istina na površinu, velikih i iznenadnih i pozitivnih i negativnih preokreta, period koji će donijeti razrješenja mnogih situacija koje vas opterećuju ili koje pokušavate da dokučite.

Četrnaestog novembra Mars kreće direktnim hodom. Planeta akcije, snage, volje i energije konačno dobija svoj puni potencijal. Od ovog momenta pa nadalje očekujte znatno ubrzanje svega što vam je bitno i gdje ste u proteklom periodu bili zakočeni.

Odmah sljedećeg dana dolazi mlad Mjesec u znaku Škorpije. Ovaj mlad Mjesec je u dobrim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, dispozitor Mars je slobodan od retrogradnosti i pred vama je vrijeme velikih promjena, na koje se dugo čekalo.

Venera prelazi u znak Škorpije 21. novembra. Ovo baš i nije najsrećnija pozicija planete koja vlada ljubavlju, uživanjem i novcem, ali ona definitivno govori o velikim strastima, o isključivosti kada su emocije u pitanju, posesivnosti i ljubomori. Takođe govori o mogućnostima da se u periodu dok je u znaku Škorpije finansijski stabilizujete, ali kroz borbu.

Istog tog dana i Sunce prelazi u znak Strijelca i počinje vladavina ovog znaka. Tada bi trebalo optimističnije gledati na sve situacije u kojima se nalazite i kako zvijezde kažu, trebalo bi da imate više motiva za akciju.

Tridesetog novembra stupa pun Mjesec i pomračenje u znaku Blizanaca. Pomračenje je bukvalno isključivanje jedne životne faze i uključivanje druge. Uvijek mnogo dublje i intenzivnije doživljavamo pomračenje Mjeseca zato što ova planeta predstavlja ono najtananije, najemotivnije u vama, onaj dio kojem su najviše potrebni sigurnost i spokoj - duša. Takođe, predstavlja sve ono gdje tražite sigurnost - u emotivnom odnosu, u poslu, materijalnoj stabilnosti, porodici, prijateljima... U danima prije i poslije pomračenja Mjeseca očekujte intenzivna i promjenljiva osjećanja.

venerasapapilotnom.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.