IJZ: Svako masovno okupljanje i nepoštovanje mjera tešku situaciju čini još težom

IJZ: Svako masovno okupljanje i nepoštovanje mjera tešku situaciju čini još težom

Svako masovno okupljanje i nepoštovanje mjera tešku situaciju čini još težom, ponovili su iz Instituta za javno zdravlje apelujući na građane da iste poštuju istovremeno izražavajući uvažavajući poštovanje koje je preminuli Amfilohije imao u narodu.

U situaciji koju moderan svijet ne pamti, mi, ljekari epidemiolozi, nemamo drugi način osim da apelujemo na svijest i savjest. I kad nismo zadovoljni, nemamo pravo da odustanemo i nećemo odustati, posebno u najtežim javnozdravstvenim trenucima i pred izazovima koji su pred nama - saopšteno je iz Instituta.

"Iskazujući saučešće svim vjernicima, svještenstvu i monaštvu SPC-a i u potpunosti uvažavajući poštovanje koje je počivši Mitropolit imao u narodu, još jednom moramo istaći oko što svi znamo - da svako masovno okupljanje i nepoštovanje mjera tešku situaciju čini još težom.

Molimo sve građane da se striktno pridržavaju mjera prevencije jer jedino tako možemo sačuvati živote, sopstveno kao i zdravlje svojih najbližih.",  - poručuju iz IJZa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.