Davidović: Amfilohije ostavio oproštajno pismo, otvoriće ga Krivokapić

Davidović: Amfilohije ostavio oproštajno pismo, otvoriće ga Krivokapić

Biznismen Miodrag Daka Davidović iz Nikšića, blizak crkvenim krugovima, je da je vladika Amfilohije ostavio oproštajno pismo koje će blagovremeno otvoriti mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Кrivokapić.

“Ono je namijenjeno njemu i narodu. Poslednjih dana je najmanje deset puta rekao da će za Svetog Luku biti na Cetinju pored odra Svetog Petra Cetinjskog. Mi mu nismo razumjeli poruku. U par navrata je rekao, doći ću živ ili mrtav. To je svima nama trebalo da bude opomena, ali smo bili ubijeđeni da je prošlo najgore. Nadali smo se da će naša draga doktorica Jelena Borovinić uspjeti da uradi nemoguće”, rekao je Davidović za Novosti.

“Naš mitropolit je ostavio nekoliko amaneta i pisano i usmeno o kojima možemo svjedočiti ja i otac Justin. Zamolio sam ga da nam to napiše iako je bio u velikom grču i bolu. On je uspio da ostavi to pismo vjernom narodu i posebno mandataru Krivokapiću”, kaže Davidović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.