Đoković: Ovo je jako tužan dan, nije mi se igralo

Đoković: Ovo je jako tužan dan, nije mi se igralo

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković, nakon poraza u četvrtfinalu turnira u Beču, izjavio je da mu se nije igralo i da je to bilo najzaslužnije za poraz od Lorenca Sonega.

Srpski teniser je nakon poraza, konferenciju za medije započeo izjavom vezanu za smrt mitropolita Amfilohija, rekavši da je u pitanju tužan dan za pravoslavlje.

"Ovo je jako tužan dan. Poštovani Amfilohije bio je veliki borac za pravoslavlje i neko ko je služio kao zvijezda vodilja za srpski pravoslavni narod i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vrijeme blizu njega i osjetim njegovu predivnu energiju. Iako fizički više nije živ, siguran sam da će njegov duh biti prisutan dugi niz godina", izjavio je Novak nakon meča, prenosi Rts.

Najbolji svjetski teniser izjavio je da je smrt Amfilohija uticala na njega, ali da je glavni razlog poraza želja za igrom.

"Da budem iskren, nije mi se igralo. Tužna vijest jeste uticala, ali nije u tolikoj mjeri da zbog toga baš i ne mogu da igram. Generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam htio da odradim i zbog čega sam došao. Bio je ovo jako čudan dan", dodao je srpski teniser.

Novak je ispunio primarni cilj u Beču, matematički je osigurao prvo mjesto na ATP listi do kraja godine.  

"Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Potom ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način", zaključio je Novak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.