Bošković: Saučešće vjernicima SPC povodom smrti Mitropolita, zdravstvena kriza pokazala da ne bira koga će uzeti
Bošković u Danilovgradu na predstavljanju Oškoš-a, Foto: Pobjeda

Bošković: Saučešće vjernicima SPC povodom smrti Mitropolita, zdravstvena kriza pokazala da ne bira koga će uzeti

Ministar odbrane Predrag Bošković izjavio je saučešće povodom smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

"Želim na početku da izjavim saučešće vjernicima SPC i da se još jednom podsjetimo koliko je ova zdravstvena kriza ozbiljna i kako ne bira koga će uzeti", rekao je Boškovic u Danilovgradu na predstavljanju oklopnih vozila Vojske Crne Gore "Oškoš".

Govoreći o oklopnim vozilima, Bošković je kazao da sljedeće nedjelje stiže još 15, a do kraja 2023. svih 67 vozila.

"Taj broj će u potpunosti zadovoljiti dvije pješadijske čete i one će biti opremljene na najbolji način. Ona će obezbijediti i zaštitne sposobnosti što će omogućiti našim jedinicima da vježbaju, obučavaju se a kasnije učestvuju u misijama bez korišćenja logistike drugih zemalja. Ostavljamo vojsku koja je sposobnija i agilnija i okrenuta državi Crnoj Gori i spremna sebe da stavi u službu svakog građanina Crne Gore. Ono sto smo radili uradili smo, mislim da je na zadovoljstvo svih nas i ovo je pokazatelj šta udruženim snagama možemo da napravimo za interese države Crne Gore", poručio je Bošković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.