Bolnica BP: Preminula jedna osoba od posljedica korone, tri na respiratoru
Bolnica Bijelo Polje

Bolnica BP: Preminula jedna osoba od posljedica korone, tri na respiratoru

Jedan pacijent preminuo je zbog komplikacija izazvanih kovid infekcijom u Opštoj bolnici Bijelo Polje, saopštio je portparol te zdravstvene ustanove, Milan Veličković.

On je kazao da su u bjelopoljskoj bolnici hospitalizovana 32 pacijenta, a kod 21 je potvrđeno prisustvo korona virusa.

“Od jutros je osam pacijenata primljeno, a od toga njih troje čeka nalaz, odnosno rezultate testa“, naveo je Veličković u izjavi za Radio Bijelo Polje.

Saopštio je i da se tri pacijenta se nalaze na respiratoru, dok su ostali stabilnog opšteg stanja.

Veličković je napomenuo i da je bjelopoljska bolnica i kadrovski i tehnički spremna da odgovori svim izazovima.

“Imamo 50 raspoloživih kreveta za prijem i hospitalizaciju onih koji su kovid pozitivni ili imaju simptome infekcije. Pratićemo situaciju, a u saradnji sa relevantnim institucijama, Institutom za javno zdravlje i Kriznim medicinskim štabom, donosićemo buduće odluke“, kazao je za Radio Bijelo Polje, PR bjelopoljske Opšte bolnice, Milan Veličković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.