Ulcinj: U parkiranom automobilu policija pronašla 150 kg marihuane(FOTO)
Foto: Uprava policije

Ulcinj: U parkiranom automobilu policija pronašla 150 kg marihuane(FOTO)

Službenici Stanice granične policije Jug I - Ulcinj su u saradnji sa Mobilnom jedinicom Sektora granične policije na području opštine Ulcinj, primjenjujući operativno taktičke aktivnosti, na putu Zoganje – Gorana, pronašli parkirano putničko motorno vozilo, u kojem se sumnjalo da se nalazi opojna droga.

"Po naredbi Višeg suda u Podgorici, ulcinjska policija je izvršila pregled ovog vozila u kojem je pronađeno osam pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne težine oko 150 kilograma", saopšteno je iz Uprave policije.

1603995374967

Foto: Uprava policije

Policija preduzima dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvjetljavanju ovoga događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.