Ibrahimović pozvao ljude da poštuju pravila u borbi protiv korone: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović pozvao ljude da poštuju pravila u borbi protiv korone: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (39) na svoj jedinstven način pozvao je ljude da poštuju pravila u borbi protiv koronavirusa.

Ibrahimović je bio zaražen koronavirusom prošlog mjeseca, a nakon povratka na teren postigao je tri gola u četiri nastupa.

"Virus me izazvao i pobijedio sam. Ali ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus", poručio je Ibrahimović u video poruci objavljenoj na njegovoj "Facebook" stranici koju prati 26 miliona ljudi.

"Koristite glavu, poštujte pravila. Fizička distanca i maske - uvijek. Mi ćemo pobijediti," naglasio je napadač Milana.

Ovaj video dio je zvanične kampanje Lombardije, čiji je glavni grad Milano, a takođe je objavljen na stranici regije i na društvenim mrežama.

"Ideja o uključivanju Ibre pala mi je na pamet u noći derbija protiv Intera. Zlatan se vratio na teren nakon što se oporavio i u tom trenutku sam pomislio kako bi nam mogao pomoći da pošaljemo važnu poruku", rekao je guverner Lombardije Atilo Fontana.

"Odmah je prihvatio predlog i na tome mu zahvaljujem," dodao je on.

Italija je u poslednja 24 sata potvrdila 24.991 novi slučaj zaraze koronavirusom i oborila rekord od utorka kada su bila 21.994 novozaražena u jednom danu, a najveći porast broja zaraza je upravo u Lombardiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.