Bečić: Nadam se da će se stanje Mitropolita brzo stabilizovati
Aleksa Bečić

Predsjednik Skupštine razgovarao sa načelnicom pulmologije KCCG-a

Bečić: Nadam se da će se stanje Mitropolita brzo stabilizovati

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić razgovarao je sa načelnicom pulmologije KCCG o zdravstvenom stanju mitropolita crnogorsko-primorskog SPC Amfilohija.

"Načelnica pulmologije KC Crne Gore, koja zajedno sa svojim timom preduzima sve mjere liječenja i adekvatne zdravstvene njege, ljubazno me je upoznala sa zdravstvenim stanjem Mitropolita crnogorsko-primorskog. Nadam se da će se njegovo zdravstveno stanje ubrzo stabilizovati", naveo je Bečić.

Podsjetimo, prilikom jutrošnjeg kontrolnog pregleda mitropolita crnogorsko primorskog SPC Amfilohija primijećeno je da malo otežanije diše uz bol u grudnom košu, saopšteno je ranije danas iz Mitropolije crnogorsko primorske.

Navode da nije priključen na respirator i koristi i dalje mod neinvazivne ventilacije, što znači da pluća obavljaju normalno svoju funkciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.