Promocija pjesme i spota održana u Porto Montenegru

Poslušajte novi Merlinov singl: Moramo, više nego ikada, biti “Mi" (VIDEO)

Dino Merlin objavio je novi spot i singl „Mi“, koji je najava njegovog albuma. To će biti dvanaesti studijski album ovog kantautora, prvi nakon „Hotela Nacional“ iz 2014. godine.

Promocija pjesme i spota održana je večeras u Porto Montenegru, a Merlin za TVCG navodi da se i ovoga puta u Crnoj Gori osjeća kao u svom domu.

Kaže da je priču za pjesmu “Mi”, napravio prije dvije ili tri godine, ali da se u potpunosti uklapa u sadašnji trenutak.

“To je priča kako nikada ne možeš biti dovoljno snažan, bogat, da bi bio sam. Čovjek treba nekoga i to je priča o tome kako moramo, više nego ikada, biti “Mi”. Jer kad se desi ovako, kad dođu ovakve nevolje, tek onda vidiš koliko ti znači neko da bi bili “Mi”, kazao je Merlin gostujući u “Dnevnoj sobi”.

Novi spot urađen je u saradnji sa Porto Montenegrom.

“Uradili smo, zbilja mogu reći, meni najdraži spot u karijeri koji je rađen ovdje u Bokokotorskom zalivu sa vrhunskim profesionalcima, koji vole svoj posao. Jedva čekam da moja publika to vidi”, navodi Merlin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.