Veza na daljinu sa ova tri horoskopska znaka osuđena je na propast
Ilustracija

Veza na daljinu sa ova tri horoskopska znaka osuđena je na propast

Mnogi parovi su, zbog trenutne situacije u svijetu, prinuđeni da svoju vezu održavaju na daljinu. Međutim, za neke horoskopske znake, ovo nije idealno rešenje.

Blizanci

Često su veoma loš izbor za vezu na daljinu, zbog toga što su obično neodlučni i nikada niste sigurni na čemu ste sa njima. Ponekad mislite da je sve u redu, a to je daleko od istine. Veoma je lako Blizancima i da budu u dvije veze istovremeno, a da nijedan od partnera ne posumnja, prenosi SuperŽena.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ako njihov partner ne može ovo da ispuni baš kada njima padne na pamet, jednostavno će pronaći nekoga ko im je blizu. U njihovom idealnom svijetu, voljena osoba mora da se "stvori" tamo gdje oni hoće, kad oni hoće. Kod veze na daljinu, to nije moguće.

Vodolija

Oni vole slobodu i umjetničke su duše. Druženja sa prijateljima su im često na prvom mjestu, a kada se dogodi nešto loše ili ih neko povrijedi, utjehu će prvo potražiti kod partnera. Ako je riječ o vezi na daljinu, teško da ovakve situacije mogu da se predvide, pa se Vodolija može osjetiti iznevjereno i povrijeđeno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.