Nestorović: Istina o koroni će isplivati jer je to
Nestorović

Nestorović: Istina o koroni će isplivati jer je to "aposlutno politička stvar"

Otkako je prvi put formiran Krizni štab u Srbiji, on je neko ko je izazivao najviše komentara i u toj zemlji i u regionu.

 Na njegove izjave niste mogli ostati ravnodušni. "Između dva sveta" je štivo o sudaru svetova klasične i tradicionalne medicine, prenošenja psihičke i životne energije i pozitivnom stavu prema životu.

Njen autor je profesor doktor Branimir Nestorović, koji je za "150 minuta" objasnio da se njegova knjiga nalazi između dva svijeta jer propagira ideju da se čovjek sam liječi. On ne osporava da tradicionalna medicina ima mnoge uspjehe, ali smatra da se udaljila od suštine da pomogne čovjeku i postala komercijalizacija, veliki način da se zaradi novac.

"Jako sam dobar sa svojim pacijentima i skoro svi hronični bolesnici koriste i neke alternativne metode liječenja. Bolnice su postale dehumanizovani kombinati u kojima niko nikog ne poznaje, a alternativa ima empatički karakter. Svaki ljekar mora da pita pacijenta da vidi šta osjeća, koji su mu strahovi, šta mu najviše smeta...", kaže dr Nestorović.

On sam za sebe kaže da ga je život formirao na poseban način i da je bilo puno "klackalica".

On vjeruje da će istina o koroni isplivati jer je to "aposlutno politička stvar".

"Jeste li vidjeli šta je Tramp rekao. 'Kad budem reizabran više neće biti korone", rekao je dr Nestorvić.

Ljudima savjetuje da se ne vode naučnim radovima, već ličnom intuicijom.

"Postoje tri tačke intucije - stomak, srčana intuicija koja vam govori da li vam se nešto sviđa i moždana ili najgluplja - inhibirana uticajem vaspitanja", poručuje.

Inače, Nestorovićeva knjiga je u prodaji i sad izlazi 4. izdanje, a za 5. je dopisao 50 strana svoje biografije, kako kaže, po želji mnogih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.