Podgorica: U dvorištu škole zatečen sa 19 pakovanja marihuane
ilustracija

Dvije osobe uhapšene zbog ulične prodaje narkotika

Podgorica: U dvorištu škole zatečen sa 19 pakovanja marihuane

U Podgorici su uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje narkotika, marihuane i kokaina.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode H.M. (33) iz Podgorice, zbog sumnje da se bavio neovlašćenom proizvodnjom, držanjem i stavljanjem u promet opojnih droga.

"Sprovodeći operativne aktivnosti i preventivne kontrole u cilju sprečavanja prodaje narkotika omladini, službenici kriminalističke policije u Podgorici su juče u dvorištu jedne škole izvršili pregled H.M. kod koga su tom prilikom pronašli 19 pvc pakovanja težine 50 grama opojne droge marihuana.", saopštila je Uprava policije.

Istog dana u večernjim časovima izvršen je, kako se navodi,  pregled i tri lica i tom prilikom je F.Č. (25) odbacio pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain i on je lišen slobode, dok je kod L.M. pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana.

"Osumnjičeni F.Č. i H.M će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv L.M. biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu za prekršaje.", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.