Poslanica repovala u Skupštini Srbije (VIDEO)

Narodna poslanica iz redova SPS-a Jelena Mihajlović izvela je muzički performans u Skupštini Srbije, tako što je repovala na kraju svog izlaganja.

"Mnoge mi stvari kipte u glavi i okupiraju moždane hemisfere", počela je svoj nastup na sjednici Skupštine Srbije Jelena Mihajlović, prenosi RTS.

Iako je njen performans trajao duže od previđenog vremena, RTS piše da je predsjednik Skupštine Ivica Dačić bio tolerantan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.