Milačić: Herceg Novi, bedem slobode i čuvar pravih vrijednosti
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore čestitao Dan opštine

Milačić: Herceg Novi, bedem slobode i čuvar pravih vrijednosti

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić čestitao je građanima Herceg Novog Dan opštine:

"Sloboda i bratska ljubav su od davnina ideali slavnog grada Hercega Stefana Kosače. Kao i uvijek, Herceg Novi je i u ovim vremenima među prvima znao da, dostojno svoje slavne tradicije, odgovori svakom napadu na slobudu, na istinu, na duhovnost, na svetinje", naveo je Milačić u čestitki.

Naglašava da je siguran da će nakon smjene odnarođenog režima i konstituisanja nove državne vlasti, period budućnosti biti period prosperiteta, ekonomskog oporavka, boljeg života za građane Crne Gore.

"Neka i ovaj dan, i svi drugi slavni datumi istorije ovog grada - bedema slobode i čuvara pravih vrijednosti, budu podsticaj svim Novljanima da sa ponosom i odlučnšću koračaju u bolju budućnost Herceg Novog i Crne Gore", poručio je Milačić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.