Vukšić predsjednik Skupštine Opštine Kotor
Dejan Vukšić, Foto: Radio Kotor

Vukšić predsjednik Skupštine Opštine Kotor

Advokat iz Kotora Dejan Vukšić, koji je bio nosilac izborne liste koalicije "Za budućnost Kotora", izabran je za predsjednika Skupštine opštine Kotor.

Za Vukšića je glasalo 17 odbornika, 11 je bilo uzdržanih i jedan protiv. U ime predlagača, prethodno je obrazlaganje iznio Vladimir Jokić (Demokrate),prenosi Radio Kotor.

"Na osnovu konačnih rezultata izbora za odbornike u SO Kotor koji su održani 30. avgusta formirana je nova skupštinska većina. U skladu sa demokratskim principima i u skladu sa izbornim rezultatima Vukšić je kandidat nove skupštinske većine za predsjednika gradskog parlamenta", rekao je Jokić koji je predstavio biografiju novog predsjednika Skupštine opštine Kotor.

Vukšić je obećao da će uložiti napore ka podizanju nivoa parlamentarne kulture.

"Napominjem da sam nestranačka ličnost i u formalnom i u faktičkom smislu. Sve ovo što radim je iz potpunog i čistog entuzijazma, a vjerujem i da smo svi na zajedničkom putu ka boljem Kotoru", rekao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.