Podgorica: Uhapšena državljanka Srbije, prodavala ljekove sa liste opijata
Ilustracija

Podgorica: Uhapšena državljanka Srbije, prodavala ljekove sa liste opijata

Podgorička policija lišila je slobode S.V. (41) državljanku Republike Srbije zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Ona će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Ona je, sumnja se, vršila neovlašćenu distribuciju i prodaju lijekova, koji su kod nadležnog zdravstvenog organa registrovani da sadrže psihoaktivne kontrolisane supstance i kao takvi se ne mogu distribuirati niti prodavati osim od strane ovlašćenih farnaceutskih ustanova", saopšteno je iz Uprave policije.

Postupajući po naredbi Višeg suda iz Podgorice izvršen je pretres stana koji koristi S.V. u kojem je pronađen veći broj različitih pakovanja sa ukupno 593 tablete različite vrste koje se nalaze na listi opojnih droga i kao takve se ne mogu nalaziti u prodaji od strane neovlašćenih lica.

"S obzirom na količinu zaplijenjenih tableta sa psihoaktivnim supstancama sumnja se da se S.V. bavila njihovom neovlašćenom prodajom licima koja su zavisnici od opojnih droga, na šta ukazuje i pronađeni notes. Prilikom pretresa oduzeta su i dva mobilna telefona", navodi se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.