Raspisan Konkurs za dodjelu Državne nagrade
Foto: Ministarstvo prosvjete

Raspisan Konkurs za dodjelu Državne nagrade "Oktoih"

Ministarstvo prosvjete raspisalo je Konkurs za dodjelu Državne nagrade "Oktoih" za 2020. godinu.

Prijedlozi kandidata za Nagradu podnose se do 25. novembra.

"Državna nagrada "Oktoih" dodjeljuje se građaninu Crne Gore ili pravnom licu koje ima sjedište na teritoriji Crne Gore, za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja, kao i učeničkog i studentskog standarda. Ukupno se mogu dodijeliti tri nagrade", saopšteno je iz Ministarstva.

Prijedlozi se podnose Žiriju za dodjelu Državne nagrade "Oktoih", Ministarstvo prosvjete, Ul. Vaka Đurovića b.b., 81000 Podgorica.

"Predlagač je dužan da uz prijedlog dostavi i pisane dokaze za njegovo obrazloženje. Prijedlozi koji ne budu dostavljeni Žiriju u naznačenom roku, neće se razmatrati. Tekst Konkursa koji sadrži kriterijume i potrebna dokumenta može se naći na sajtu Ministarstva prosvjete u dijelu KONKURSI", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.