Đukanović: Herceg Novi predstavlja primjer uspješne državne politike, fokusirane na razvoj visokokvalitetnog turizma
Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore čestitao Dan Opštine

Đukanović: Herceg Novi predstavlja primjer uspješne državne politike, fokusirane na razvoj visokokvalitetnog turizma

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 28. oktobra – Dana Opštine Herceg Novi, predsjedniku Stevanu Katiću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Samardžiću, odbornicima, svim građanima Herceg Novog i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Praznik je prilika za podsjećanje na sve žrtve i herojske podvige onih koji su u slavnoj jugoslovenskoj NOB donijeli slobodu Herceg Novom, za podsjećanje na sve koji su decenijama doprinosili i doprinose razvoju i napretku jednog od najljepših jadranskih bisera, po kome je Crna Gora prepoznatljiva kao atraktivna turistička destinacija", istakao je Đukanović.

Dodao je da upravo Herceg Novi predstavlja primjer uspješne državne politike, fokusirane na razvoj visokokvalitetnog turizma.

"Strateški pravci daljeg razvoja zacrtani u prostornom planu opštine dobar su osnov za zajedničko djelovanje državnih organa, lokalne uprave, investitora i svih drugih subjekata, što uz odgovoran odnos prema prirodnim potencijalima i bogatom istorijskom i kulturnom nasljeđu otvara realne perspektive za bolji i kvalitetniji životni standard današnjih i generacija koje dolaze. Uz benefite i od vanjskopolitičkih uspjeha države, članice NATO i lidera u pregovorima za članstvo u EU, realno je očekivati da Herceg Novi završetkom započetih projekata i privlačenjem novih investicija, kroz valorizaciju raspoloživih resursa, uspješno sanira posljedice pandemije kovida i dinamizira svoj razvoj na dobro svojih građana i cijele Crne Gore", poručio je Đukanović u pismu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.