Perović v.d. predsjednika Opštine Nikšić: Nastavlja se sa realizacijom započetih projekata
Dragan Perović, foto: Onogošt

Perović v.d. predsjednika Opštine Nikšić: Nastavlja se sa realizacijom započetih projekata

Funkciju prvog čovjeka grada pod Trebjesom u narednih 30 dana preuzeće doskorašnji potpredsjednik Opštine Nikšić, Dragan Perović.

Novoimenovani predsjednik će funkciju obavljati do izbora novog predsjednika, odlučeno je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta Opštine Nikšić.

„Poštovani odbornici, uz zahvalnost za podršku da u kratkom vremenu do izbora predsjednika vršim tu dužnost želim samo poručiti i vama i građanima da će lokalna uprava u punom kapacitetu nastaviti sa realizacijom započetih objekata. Takođe, uskoro će biti započeti i neki novi programi i projekti. Biti na čelu Opštine Nikšić barem jedan dan velika je čast, ali i odgovornost. Zato ćemo odgovorno i posvećeno nastaviti kao i prethodnih sedam godina. Takođe, dosadašnjem predsjedniku Veselinu Grboviću želim zahvaliti u ime svih građana na učinjenom za grad Nikšić i istaći da smatramo od kada je on bio na čelu uprave bio najproduktivniji i sa najvećim brojem realizovanim projekata“, kazao je Perović, prenosi Onogošt.

Predlog da se Perović postavi na mjesto predsjednika uputio je odlazeći predsjedik Veselin Grbović, kome je danas na sjednici konstatovan prestanak mandata po sili zakona prije isteka roka.

Za potpredsjednika Opštine Perović je postavljen u maju 2013. godine. Do tada je obavljao dužnost direktora JU Srednja stručna škola – Nikšić, kao i poslove inžinjera u RTB – Bor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.