Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u izolaciji, jedan igrač pozitivan
Foto: Wpolo.me

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u izolaciji, jedan igrač pozitivan

Nakon što je od strane organizatora, Hvrvatskog vaterpolo saveza, došlo do otkazivanja HEP turnira, koji je trebalo da se igra od 26.10. do 28.10.2020. godine u Zagrebu, prekinute su i pripreme naše ekipe koja je trebalo da nastupi na navedenom turniru, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog Saveza Crne Gore.

Završni treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome koronavirusa, iako on dva dana prije toga nije trenirao sa ekipom. 

"Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na Covid 19 virus", saopšteno je.

Iz Saveza dodaju da su svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome, u prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.