Opcija na Instagramu koju smo dugo čekali: Instagram story sa omiljenom pjesmom sada dostupan i kod nas
ilustracija

Opcija na Instagramu koju smo dugo čekali: Instagram story sa omiljenom pjesmom sada dostupan i kod nas

U Crnoj Gori je konačno postala dostupna opcija dodavanja originalne muzike u storijima na Instagramu.

Već duže vrijeme na storijima prijatelja iz inostranstva mogli ste da vidite ikonicu sa pjesmom, međutim u istoj objavi bi se pojavila rečenica "Žao nam je, ova opcija nije dostupna u vašem regionu", te ste zapravo mogli samo da "slušate" tišinu.

Međutim, nakon dvije godine Instagram je konačno korisnicima na teritoriji Crne Gore i Srbije omogućio popularnu opciju.

Tako su i zvanično ove zemlje među više miliona korisnika širom svijeta koji svakodnevno mogu da dodaju muziku u svoje jednodnevne objave.

Instagram nudi mogućnost da se direktno preko Instagram stikera "music" doda pjesma koju želite da stavite na Instagram story.

Ova funkcija je dostupna od juče, 24. oktobra, a možete je pronaći klikom na stiker, koji se nalazi odmah pored opcija GIF, lokacije i ostalih dodataka.

Nakon što izaberete željenu pjesmu, Instagram vam dozvoljava da odaberete koji tačno dio pjesme želite da ide tokom vašeg storija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.