Maraš razriješena sa funkcije, Vuković novi izvršni direktor Plantaža
Verica Maraš

Maraš razriješena sa funkcije, Vuković novi izvršni direktor Plantaža

Verica Maraš razriješena je sa funkcije izvršnog direktora na lični zahtjev iz objektivnih razloga, vođena interesima kompanije i novonastalim okolnostima, saopšteno je iz kompanije.

Odbor direktora se zahvalio Maraš na dosadašnjoj profesionalnoj saradnji i postignutim rezultatima. 

 "Odbor direktora je donio odluku da se na funkciju izvršnog direktora imenuje Miroslav Vuković, direktor Sektora pravnih i opštih poslova. Zbog potrebe da se neutrališu neosnovane informacije koje su plasirane javnosti, javnost se informiše da Maraš svoje razrješenje nije uslovaljavala isplatom bilo kakve otpremnine", navedeno je u saopštenju.

Odbor direktora je u skladu sa obavezama iz Statuta izvršio, kako su dodali, naimenovanje odgovarajućih tijela sastavljenih od po dva člana odbora i tri stručna lica iz kompanije, kao stručnih tijela za njegov dalji uspješan rad. 

"Pokrenute su aktivnosti za organizovanje revizorskog odbora u Kompaniji. Odbor je razmotrio više tekućih pitanja iz domena svoje nadležnosti, posebno nagalašavajući potrebu faunkcionisanja Kompanije u uslovima djelovanja korona virusa. Umjesto demantovanja, Odbor direktora je otvoren za komunikaciju sa najširom javnošću, posebno medijima,  u cilju kontinuiranog objektivnog infomisanja o svim pitanjima u radu ove globalne crnogorske  kompanije", zaključeno je u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.