Na putu Mojkovac-Bijelo Polje stradao policajac
Ilustracija

Na putu Mojkovac-Bijelo Polje stradao policajac

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje u mjestu Gazela došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio saobraćajni policajac iz Bijelog Polja Mijomir Gačević - Gače (47).

Kako je saopšteno iz Operativno komunikacionog centra (OKC) Uprave policije do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravao Gačević sletjelo sa puta.

Saobraćaj na ovom dijelu puta je bio u prekidu od 13 časova do 14 časova i 35 minuta.

On je najvjerovatnije nastradao sinoć, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je danas u smrskanom automobilu u provaliji, nekoliko kilometara od Mojkovca prema prevoju Krstac, nezvanično saznaju Vijesti iz Bijelog Polja.

Nakon izvršenog uviđaja, naložena je obdukcija, koja će utvrditi uzrok smrti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.