Parlament će unapređivati saradnju sa civilnim sektorom
Sa sastanka

Bečić sa predstavnicama Udruženja „Roditelji“

Parlament će unapređivati saradnju sa civilnim sektorom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa izvršnom direktoricom Udruženja „Roditelji“, Kristinom Mihailović i koordinatorkom programa Lepom Žunjić.

Kako je saopšteno iz Skupštine, novi model obrazovanja koji je uzrokovan  pandemijom kovida 19, bio je neposredan povod susreta predsjednika sa predstavnicama Udruženja.

Tokom sastanka,  Bečić iskazao je zadovoljstvo brojnim aktivnostima Udruženja, koje imaju značajan uticaj na unapređenje položaja roditelja i djece u društvenoj zajednici.        

Predstavnice Udruženja upoznale su predsjednika Bečića sa aktivnostima organizacije i izrazile otvorenost, da kroz buduće inicijative sarađuju sa Parlamentom.

"Predsjednik Bečić osvrnuo se na predstojeći rad Skupštine Crne Gore, sa akcentom na planirane aktivnosti 27. saziva, uz očekivanje, da će nadležna skupštinska radna tijela uz aktivno učešće predstavnika civilnog sektora, doprinositi razmatranju i rješavanju pitanja od društvenog značaja.           

Sagovornici su se saglasili da je podrška Skupštine od ključnog značaja, kako bi brojna pitanja i inicijative od strane civilnog sektora bila adekvatno prepoznata", navodi se u saopštenju Skupštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.